Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

Η σειρήνα Lorelei, γερμανική παράδοση - Siren Lorelei, German tradition - there is a translator on the website - Sirena Lorelei, tradizione tedesca - c'è un traduttore sul sito - Сирена Лорелей, немецкая традиция - на сайте есть переводчик -Η σειρήνα Lorelei, γερμανική παράδοση
Σύμφωνα με τον Γερμανικό θρύλο, κάποτε υπήρχε μια όμορφη κόρη που την έλεγαν Lorelei, η οποία έπεσε να πνιγεί μέσα στον ποταμό Ρήνο καθώς 

πικράθηκε από τον άπιστο αγαπημένο της. Καθώς πνιγόταν όμως, μεταμορφώθηκε σε σειρήνα και από τότε μπορείς να την ακούσεις να τραγουδάει σε ένα βράχο. Η μαγεμένη φωνή της, υπνώτιζε τους ναυτικούς και σαγηνεύοντάς τους, τους οδηγούσε στο θάνατο.
http://seliniartemisekati.blogspot.gr/  - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου