Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

O Ήλιος στην Παρθένο, της Χριστίνας Τανταλίδου - The Sun in Virgo, by Christina Tantalidou - there is a translator on the website - Il Sole in Vergine, di Christina Tantalidou - c'è un traduttore sul sito web - Солнце в Деве, Кристина Танталиду - на сайте есть переводчик



O Ήλιος στην Παρθένο, της Χριστίνας Τανταλίδου
Στις 23 Αυγούστου ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Ερμή, την Παρθένο και δίνει έμφαση στην καθημερινότητα μας, στο εργασιακό μας περιβάλλον και φωτίζει τον τρόπο ζωής μας, έτσι ώστε να δούμε ατέλειες και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις.

Αλλάζει η στάση μας, γινόμαστε πιο συντηρητικοί και μαζεμένοι , προσπαθώντας να βάλουμε σε μια τάξη τη δουλειά μας, τη σχέση μας, αλλά και να οργανωθούμε και να γίνουμε πιο πρακτικοί.  Με τον Ήλιο στην Παρθένο , η καθημερινότητα μας είναι ιεροτελεστία, μια που επιθυμούμε να έχουμε ένα πρόγραμμα και να διώξουμε την «ακαταστασία» και οτιδήποτε περιττό, που μας κουράζει.
Οι προσωπικές σχέσεις επανεξετάζονται, καθώς γινόμαστε τελειομανείς και περνάμε από κόσκινο τον άνθρωπο μας.
Γενικά, όμως με την νέα αυτή θέση του Ήλιου, θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι και για αυτό καλούμαστε να βρούμε υγιείς τρόπους προσφοράς και να θεραπεύσουμε το «κάρμα» μας, δηλαδή τις κακές συνήθειες μας.  Εναλλακτικές θεραπείες, υγιεινή διατροφή, τακτοποίηση εργασιακών θεμάτων και αποφυγή χαοτικών καταστάσεων οδηγούν σαφώς σε καλύτερη ψυχολογία και σε πιο συμφέρουσες επιλογές.
Στις 26 Αυγούστου ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο φέρνει επιστροφές από τα παρελθόν, επανεξέταση εργασιακών ζητημάτων και καλλιεργεί την κριτική, με την έννοια ότι μπαίνεις σε φάση ξεκαθαρίσματος.  Ωστόσο, έτσι μόνο μπορείς να δεις τα προσωπικά σου λάθη αλλά και τη στάση του περίγυρου σου.  Προσωπικά μπερδέματα, ιστορίες που επαναλαμβάνονται θα δημιουργήσουν διλήμματα.
Επηρεάζεται περισσότερο ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες α΄ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στα αντίστοιχα ζώδια , από 2η έως 4η μοίρα.
Στις 5 Σεπτεμβρίου.  ο Ήλιος από την Παρθένο σε αντίθεση με τον φαινομενικά ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες, φέρνει εξαπατήσεις, αλλά και ένα όνειρο μπορεί να «γκρεμίζεται» είτε γιατί βλέπεις την πραγματικότητα, είτε γιατί έκλεισε ένας κύκλος. Μην επιμένεις να εμπιστεύεσαι τα ακατάλληλα άτομα. Συνεργασίες, σχέσεις δοκιμάζονται.
Επηρεάζονται ευνοϊκά, τα ζώδια της γης, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι αρχές β’ δεκαημέρου, αλλά και τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) αρχές β’  δεκαημέρου επίσης και όσοι/ες έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους προσωπικούς πλανήτες στην 12η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.
Στις 14 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος από την Παρθένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, φέρνει αδιαλλαξία, έλλειψη επικοινωνίας με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας αλλά και δυσμενείς εργασιακές ανακατατάξεις. Απογοητεύσεις και πιέσεις ρίχνουν την ψυχολογία σας. Ωστόσο, έχετε την δυνατότητα να δείτε τα όρια σας, να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και να συμμαζέψετε όλα τα κακώς κείμενα.
Επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες αρχές γ΄ δεκαήμερου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 21η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.
http://seliniartemisekati.blogspot.gr/ - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου