Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017

Πλάτωνος «Φαίδων»: Η αθανασία της ψυχής, του Δημήτρη Κωστελέτου ΦΡΥΚΤΩΡΙΕΣ (βίντεο) - Plato's "Phaidon": The immortality of the soul, by Dimitris Kosteletos FRYKTORIES (video) - "Phaidon" di Platone: L'immortalità dell'anima, di Dimitris Kosteletos FRYCTORIES (video) - Платонский «Федон»: Бессмертие души, Димитрис Костелетос ФРИКТОРИИ (видео)
Πλάτωνος «Φαίδων»: Η αθανασία της ψυχής, του Δημήτρη Κωστελέτου ΦΡΥΚΤΩΡΙΕΣ

Καλεσμένος στην εκπομπή των Γ. Λεκάκη – Α. Μαζαράκη ο αρχιτέκτων μηχανικός Δημήτρης Κωστελέτος. Παρεμβαίνει ο τ. υπ. Πολιτισμού, Κ. Τζαβάρας. Η εκπομπή μεταδόθηκε από τον "901" τα μεσάνυχτα της 18.1.2016.
Σύντομο βιογραφικό
Ο Δημήτριος Π. Κωστελέτος είναι αρχιτέκτων μηχανικός του Ε.Μ.Π. Έχει πραγματοποιήσει σειρά αρχιτεκτονικών και πολεοδομικών έργων ποικίλων χρήσεων, που συνοδεύτηκαν από ανάλογες δημοσιεύσεις. Έχει κληθεί από διάφορους κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς και εν συνεχεία οργανώσει σειρά διαλέξεων – ομιλιών σε θέματα σύγχρονης σκέψης, τέχνης και αρχιτεκτονικής. Επιχειρεί να αρθρώσει έναν ολικό στοχαστικό λόγο, που συνενώνει διαφορετικές περιοχές δημιουργίας όπως η τέχνη, η επιστήμη, η ψυχική και η καθημερινή ζωή. Οι εκτεταμένες επεξεργασίες του παρουσιάστηκαν σε σειρά ομιλιών, από το 2002 έως σήμερα, απευθύνθηκαν σε ευρύ κοινό και είναι ενδεικτικές και κομβικές στιγμές αυτής της προσπάθειας.
http://seliniartemisekati.blogspot.gr/  - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου