Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

Οι Νύμφες Undines, της γερμανικής μυθολογίας - Nymphs Undines, German Mythology - There is a translator on the website - Nymphs Undines, Mitologia tedesca - C'è un traduttore sul sito web - Нимфы Ундинес, немецкая мифология - на сайте есть переводчик -Οι Νύμφες Undines, της γερμανικής μυθολογίας
Πρόκειται για Νύμφες του νερού, που σύμφωνα με την Γερμανική μυθολογία, 

κατοικούν σε λίμνες που βρίσκονται μέσα στα δάση καθώς και σε καταρράκτες. Έχουν υπέροχη φωνή που πολλές φορές ακούγεται πάνω από τον ήχο του νερού. Σύμφωνα με θρύλους, οι Undines χάνουν την αθανασία τους αν αγαπήσουν κάποιον θνητό και φέρουν στο κόσμο το παιδί του.
http://seliniartemisekati.blogspot.gr/  - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου