Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Stewart Swerdlow αναλύει σε βίντεο (αγγλικά, ελληνικοί υπότιτλοι vasoula2908) μιλάει για στόλο Α.Τ.Ι.Α. ! - Stewart Swerdlow analyzes in video (English, Greek subtitles vasoula2908) speaks of ATFI fleet. ! - there is a translator on the website - Le analisi di Stewart Swerdlow in video (sottotitoli in inglese, greco vasoula2908) parlano della flotta ATFI. ! - sul sito è presente un traduttore - Стюарт Свердлоу анализирует видео (английские, греческие субтитры vasoula2908) говорит о флоте ATFI. ! - на сайте есть переводчик




Ο Stewart Swerdlow αναλύει σε βίντεο (αγγλικά, ελληνικοί υπότιτλοι vasoula2908) μιλάει για στόλο Α.Τ.Ι.Α. !
Άγνωστα αντικείμενα βγαίνουν από τον Ήλιο και συγκεντρώνονται στην Ζώνη Kuiper; [Βίντεο]

Αυτά τα άγνωστα αντικείμενα στην Ζώνη Kuiper, φαίνεται να έχουν κάποια σχέση με τον  Γαλαξιακό Στόλο, που φαίνεται να εμφανίστηκε απρόσμενα στον Ήλιο.
Ο Stewart Swerdlow, επιπλέον, μας δίνει εξηγήσεις γιατί δεν καίγονται αυτά τα αγνώστης ταυτότητας οχήματα καθώς εισέρχονται και εξέρχονται στον Ήλιο.
Δείτε  ένα βίντεο που την μετάφραση έχει κάνει η vasoula2908, η οποία μας λέει σχετικά:
Δεν πιστεύω αβλεπί όσα λέει και δε συμφωνώ σε κάποια σημεία (όπως το ότι οι ιλουμινάτι δεν θέλουν αποπληθυσμό). Κάποια άλλα σημεία πάλι (όπως η ανάλυση που κάνει για τον Ήλιο) με βρίσκουν σύμφωνη. Αλλά αυτά είναι κομμάτια της δικής μου οπτικής.
http://seliniartemisekati.blogspot.gr/ - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου