Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Ο Άρης στο Ζυγό και η επιρροή του στα Ζώδια - Ares in Bilancia e la sua influenza sullo Zodiaco



Ο Άρης στο Ζυγό και η επιρροή του στα Ζώδια.

Ο κόκκινος πλανήτης Άρης συνδέεται συχνά με τα ακραία προσωπικά μας συναισθήματα και βέβαια με το αρχέγονο ένστικτο της επιβίωσης και από τις 22 Οκτωβρίου 2017, εισέρχεται σε φάση αδυναμίας, στο ζώδιο της Αφροδίτης στον Ζυγό.
Παθιασμένες επιθυμίες και την ανταγωνιστική μας διάθεση εκδηλώνει ο Άρης και σε αυτήν την θέση, από τον Ζυγό, χάνει την «ταυτότητα» του, μαλακώνει, δανείζεται θηλυκά στοιχεία από την Αφροδίτη  και καταλήγει αναποφάσιστος και μαλθακός.
Το μεγαλύτερο μειονέκτημα των ατόμων που έχουν γενέθλιο Άρη στον ζυγό, είναι ότι δεν μπορούν να εκφράσουν έντονα και με επιμονή τα θέλω τους και παρασύρονται από το περιβάλλον τους, με αποτέλεσμα να καταλήγουν θυμωμένοι και οργισμένοι με τον εαυτό τους.
Ωστόσο, Η παραμονή του Άρη στον Ζυγό, προσδίδει ευγένεια, τακτ, έχουμε την διάθεση να κατανοήσουμε τον συνομιλητή μας και φοράμε τα καλά μας, έτσι ώστε να  υποδεχτούμε έναν ρομαντικό, γλυκό και τρυφερό ερωτικό σύντροφο.
Κριός
Η παρουσία του Άρη στον Ζυγό, θα φέρει γρήγορες εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, συγχρόνως όμως θα αντιμετωπίσεις εντάσεις και ανατροπές που θα σε προβληματίσουν. Εμπόδια, μικροαναποδιές αναμένεται να έχει το διάστημα αυτό, όποτε, εάν θέλεις να πετύχεις, πρέπει να νερώσεις το κρασί σου και να μάθεις να ψυχολογείς τους γύρω σου. Σίγουρα, όμως θα σου δοθεί η δυνατότητα να αναμετρηθείς με τους αντιπάλους σου και να αξιολογήσεις τις δυνάμεις σου. Αυξημένο πάθος και ζήλεια.
Ταύρος
Η παρουσία του Άρη στον Ζυγό, χτυπάει το καμπανάκι για να ακούσεις το σώμα σου, να προσέξεις περισσότερο την διατροφή σου και συγχρόνως να αποτοξινωθείς από κακές συνήθειες. Υπερένταση, κακός ύπνος και στρες  και πρέπει να ακολουθήσεις ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής και στο χέρι σου είναι να κάνεις τις σωστές επιλογές. Από την άλλη, βρίσκεσαι σε ένα καινούργιο εργασιακό περιβάλλον και χρειάζεται να επιλύσεις πιθανά προβλήματα με στρατηγική και διπλωματία. Νεύρα «κακοποιούν» την καθημερινότητα σου.
Δίδυμος
Η παρουσία του Άρη στον Ζυγό, φέρνει προβλήματα σε ερωτικές σχέσεις, αρχίζεις να μην εμπιστεύεσαι το φλερτ, το ταίρι σου και θα υποφέρεις από κρίσεις καχυποψίας και αφόρητης ζήλειας. Συγχρόνως, όμως θα ζεις έντονα την κάθε στιγμή και αυτό ίσως σε κάνει να ξεχάσεις σοβαρά προβλήματα και να ξεχαστείς αρκετά. Προσοχή βέβαια σε ρίσκα, ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια, διότι υπάρχει κίνδυνος να χάσεις χρήματα,  αλλά και το χρόνο σου. Εντάσεις με νεώτερα άτομα μπορούν να ξεπεραστούν, εάν βγεις από το «ρόλο» σου και σε ενδιαφέρει να κατανοήσεις διαφορετικές επιλογές. Φλερτ, σύντομοι έρωτες.
Καρκίνος
Η παρουσία του Άρη στον Ζυγό, αγγίζει την οικογένεια σου, την επαγγελματική σου στέγη, ότι δηλαδή θεωρείς δικό σου και ζεις έντονα και επεισοδιακά. Συγκρούσεις με άτομα της οικογένειας σου πιθανόν να σε στεναχωρήσουν και πρέπει να ενηλικιωθείς και να μάθεις να αποδέχεσαι τις αντιρρήσεις και φυσικά την διαφορετική γνώμη. Προβλήματα προκύπτουν,  εάν σκέφτεσαι να μετακομίσεις ή να πουλήσεις ένα ακίνητο και φτιάξε την ψυχολογία σου, καθώς θα νιώθεις,  ότι έχεις φορτωθεί αρκετά βάρη και έχεις φτάσεις στα όρια σου. Συγκατοίκηση μετ’ εμποδίων.
Λέων
Η παρουσία του Άρη στον Ζυγό, φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις σε συμφωνίες, συμβόλαια, αλλαγές σε όρους που σε πιέζουν και θα αναγκαστείς να συμμορφωθείς σε κάτι καινούργιο. Ωστόσο, μπορείς και εσύ να απαιτήσεις τα αυτονόητα, να κάνεις ξεκαθαρίσματα, όμως προσοχή να μην γίνεις εριστικός και χάσεις την ψυχραιμία σου. Προβλήματα με συγγενικά άτομα, μετακινήσεις και προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος,  όταν οδηγάς. Απαιτήσεις από το περιβάλλον σε δεσμεύουν και αισθάνεσαι καταπίεση. Εφήμερες σχέσεις.
Παρθένος
Η παρουσία του Άρη στον Ζυγό, προκαλεί άγχος και θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες σε οικονομικά θέματα, καθώς θα εκτοξευτούν τα έξοδα σου και θα πρέπει να καλύψεις πολλές υποχρεώσεις. Βέβαια πάντα να ξέρεις ότι μέσα από τις «δυσκολίες» γίνομαστε καλύτεροι και θα δραστηριοποιηθείς, νικώντας τα εμπόδια. Θα βγεις δηλαδή από την εύκολη θέση και θα πετύχεις αρκετά πράγματα και κυρίως σε θέματα αναζήτησης εργασίας. Τελικά αντιλαμβάνεσαι ότι τίποτα δεν μπορεί να σε λυγίσει και ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σου.
Ζυγός
Η παρουσία του Άρη στον ζώδιο σου φέρνει νευρικότητα, ένταση, βλέπεις ότι δεν έχεις την ίδια διάθεση να κατανοήσεις τους γύρω σου, ωστόσο σε βάζει και σε μια διαδικασία εγρήγορσης και πολλά πράγματα θα δεις να αλλάζουν. Ερωτικές σκηνές, ζήλειες αλλά και μια έντονη διεκδίκηση του ερωτικού σου συντρόφου, θα σε κάνει να χάσεις κάπως την επαφή με το χρόνο..και ίσως είσαι συνεχώς αναστατωμένος. Γενικά προσοχή σε βιαστικές κινήσεις, κίνδυνος ατυχημάτων και προσπάθησε να χαλαρώνεις με τους δικούς σου ανθρώπους. Έντονη σεξουαλική δραστηριότητα.
Σκορπιός
Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, επηρεάζει αρνητικά τον ψυχισμό σου, θα έχεις την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και απ΄όλα και αυξάνεται το άγχος μέσα στην καθημερινότητα. Δύσκολα εμπιστεύεσαι τους γύρω σου, θα σε πιάσει μια καχυποψία και όλα θα τα περνάς από κόσκινο. Φυσικά και δυσκολία σε θέματα επικοινωνίας αλλά και ψυχολογικά νιώθεις ότι έχεις φτάσει στα όρια σου. Πιθανή κρυφή ερωτική δραστηριότητα θα σε βοηθήσει να εκτονωθείς, ωστόσο πρόσεχε μην αποκαλυφθείς.
Τοξότης
Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, φέρνει μεγάλη κινητικότητα, συνεχώς θα βρίσκεσαι με καινούργια παρέα και θα κάνεις πολλούς νέους φίλους. Ζωντάνια, δυναμισμός και θα είσαι γενικά ανεβασμένος, καθώς θα έχεις τη δυνατότητα να δείξεις τι αξίζεις και κυρίως εάν ασχολείσαι με συλλόγους ή οργανώσεις. Επιτυχία στη δουλειά, ωστόσο κρυφός ανταγωνισμός και οι απαιτήσεις συνεχώς θα αυξάνονται. Κόντρες με φιλικά πρόσωπα και ξεκαθάρισμα του φιλικού σου περίγυρου.
Αιγόκερως
Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, φέρνει εντάσεις, αψιμαχίες και κόντρες με πρόσωπα εξουσίας και πολλές φορές θα βγαίνεις εκτός εαυτού, καθώς θα πρέπει να κάνεις υπομονή και να υποχωρείς. Δυσκολίες στην εφαρμογή σχεδίων και ίσως αναγκαστείς να δουλέψεις υπόγεια για να φτάσεις στο πολυπόθητο αποτέλεσμα. Παρασκήνιο στον επαγγελματικό χώρο και μεγάλος όγκος εργασίας θα σε κάνει νευρικό και οξύθυμο. Πιθανόν να ξεκινήσεις μια έντονη ερωτική σχέση με άτομο ακατάλληλο. Υπερβολές.
Υδροχόος
Η παρουσία του Άρη στον Ζυγό, σε ευνοεί, σχετικά με μια νέα απασχόληση, ανοίγει τους ορίζοντες και θα κλείσεις πολλές συμφωνίες που σε ανανεώνουν και αισθάνεσαι σημαντικός. Νομικά θέματα θα σε απασχολήσουν, σχετικά με ένα διαζύγιο ή την απόφαση σου να χωρίσεις και να αρχίσεις εκ νέου τη ζωή σου. Προβλήματα με πρώην συντρόφους έρχονται στην επιφάνεια. Δυσκολίες σε ταξίδια ή σπουδές στο εξωτερικό ή νέα πόλη. Ερωτικές σύντομες ιστορίες σε ανανεώνουν και ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σου.
Ιχθύες
Η παρουσία του Άρη στον Ζυγό, φέρνει αρκετά έξοδα, προβλήματα σε διακανονισμούς με εφορίες, Τράπεζες και θα περάσεις μια περίοδος εντάσεων και μέχρι να κλείσεις τρύπες και να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα. Μια συνεργασία πιθανόν να τελειώσει με αποτέλεσμα να βγεις εκτεθειμένος και χρειάζεται να κινηθείς νομικά. Σεξουαλική υπερδραστηριότητα ή αποφασίζεις να απομακρυνθείς από έναν σύντροφο που δεν σε αποδέχεται.  Γενικά ή του ύψους ή του βάθους.
http://seliniartemisekati.blogspot.gr/ - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου