Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Η Αστρολογία της ψυχής, του Αδριανός Μπεζούγλωφ και του Ηρακλή Μουτζουρίδη (βίντεο στα ελληνικά) - The Astrology of the Soul, Adrianos Bezouglouff and Hercules Moutzouridis (video in Greek) - there is a translator on the website - L'astrologia dell'anima, Adrianos Bezouglouff e Hercules Moutzouridis (video in greco) - c'è un traduttore sul sito web - Астрология души, Адрианос Безуглуфф и Геркулес Мутзуридис (видео на греческом языке) - на сайте есть переводчик




Η Αστρολογία της Ψυχής, του Ναυσίνοου
Η Μετενσάρκωση, η Ψυχή, ο Αόρατος κόσμος, η Ειρμαμένη, οι Ημίθεοι, οι Δαίμονες, οι Θεοί, οι Άγγελοι, Ελληνική Μυθολογία, Παρουσιάζουν οι Αδριανός Μπεζούγλωφ και ο ερευνητής Ηρακλής Μουτζουρίδης, με μουσική Τάκη Ταφ. 

Υπογραφή Ναυσίνοος.
http://seliniartemisekati.blogspot.gr/ - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου