Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Τι λέει η παλάμη σας για τη ζωή, την αγάπη και το γάμο - What your palm says about life, love and marriage - Cosa dice la tua mano sulla vita, l'amore e il matrimonio - Что ваша ладонь говорит о жизни, любви и браке



Τι λέει η παλάμη σας για τη ζωή, την αγάπη και το γάμο - What your palm says about life, love and marriage  - Cosa dice la tua mano sulla vita, l'amore e il matrimonio - Что ваша ладонь говорит о жизни, любви и браке

Αν φέρετε μαζί τα χέρια σας και αυτές οι 2 γραμμές στην παλάμη σας ταιριάζουν, αυτό σημαίνει κάτι απίστευτο!
Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να πούμε σχετικά με τις γραμμές στα χέρια σας, αλλά ξέρετε τι σημαίνει όταν οι δύο γραμμές που παρέχονται στη φωτογραφία ευθυγραμμίζονται απόλυτα τέλεια;
Το χαλί είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της αρχαίας κινεζικής ιστορίας, όπου μπορείτε να δείτε το πεπρωμένο σας να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σας, ανάλογα με την ιστορία που μπορεί να σας πει στην επιφάνεια των παλάμων σας.
Κάθε μεμονωμένο άτομο έχει τη δική του ιστορία για να σας πει, ωστόσο, μπορεί να εκπλαγείτε με το πόσο ακριβείς είναι αυτές οι γραμμές.
Τοποθετήστε τα δύο χέρια μαζί όπως στην εικόνα. Είναι η πρώτη γραμμή ακριβώς κάτω από τα δάχτυλά σας.
Αυτή η γραμμή πρέπει να αντιμετωπίσει ειδικά τη ζωή της αγάπης σας και τι πρέπει να αναμένετε όταν πρόκειται για γάμο, επομένως ο τίτλος των γραμμών: «η γραμμή του γάμου.» Έτσι, τι λέει η σειρά του γάμου για σας.
1. Η αριστερή γραμμή είναι υψηλότερη
Εάν η γραμμή στο αριστερό σας χέρι είναι υψηλότερη από τη γραμμή στα δεξιά σας, τότε αυτό σημαίνει ότι είστε κάπως μαχητής όταν πρόκειται για αγάπη. Είστε το είδος του ατόμου που λατρεύει μια πρόκληση όταν παρουσιάζεται.
Σας αρέσει να είστε επιθετικοί όταν πρόκειται να διεκδικήσετε ότι είναι σωστό για σας και δεν έχετε κανένα πρόβλημα να εξαλείψετε ό, τι γίνεται με τον τρόπο σας για να αποκτήσετε αυτό το είδος πάθος, φλογερή αγάπη που τόσοι πολλοί ψάχνουν.
Αυτό γενικά σημαίνει ότι οι άνθρωποι που έχουν τη γραμμή υψηλότερη στην αριστερή πλευρά του χεριού τους είναι εξαιρετικά όμορφοι ή όμορφες.
2.Η δεξιά γραμμή είναι υψηλότερη
Εάν η γραμμή στη δεξιά σας παλάμη είναι υψηλότερη από αυτή του αριστερού σας χεριού, αυτό συνήθως σημαίνει ότι είστε κάποιος που έχει μια πολύ παλιά ψυχή.
Είστε το είδος του προσώπου που θα μπορούσε να παντρευτεί κάποιον που είναι πολύ μεγαλύτερος από εσάς και είναι ιδιαίτερα περιζήτητος από τους ηλικιωμένους γενικά.
Έχετε επίσης την τάση να μην παίζετε με τους παραδοσιακούς κανόνες κάθε φορά που πρόκειται να είστε «κανονικοί». Προτιμάτε να έχετε τα πράγματα λίγο απόμακρα ή λίγο πιο παράξενα από ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν.
Ωστόσο, αγαπάτε επίσης να βλέπετε το είδος των προσωπικοτήτων που μπορεί να σας φέρει κάθε άτομο και δεν θέλετε να γυρνάτε γύρω από τον θάμνο όταν πρόκειται να δώσετε την αλήθεια.
3 Και οι δύο γραμμές είναι τέλεια ευθυγραμμισμένες
Εάν και οι δύο γραμμές σε κάθε μία από τις παλάμες σας ευθυγραμμίζονται τέλεια στο κέντρο, τότε αυτό σημαίνει ότι είστε το είδος του ατόμου που έχει μία από τις πιο αγνές καρδιές. Ευγενής με κάθε δυνατό τρόπο, δίνετε στους ανθρώπους λόγο να έχουν πίστη στην ανθρωπότητα.
Τείνεις να είσαι ένας από τους πιο καταπληκτικούς ανθρώπους που οι άνθρωποι αναζητούν κάθε φορά που αισθάνονται ταπεινοί στον εαυτό τους.
Όταν πρόκειται για γάμο, είστε το είδος του ατόμου που θα παντρευτεί κάποιον που είναι αποδεκτό από κάθε άτομο που γνωρίζετε.
Ωστόσο, έχετε πραγματικά προβλήματα για τις ξαφνικές αλλαγές σε όλη τη ζωή, αλλά με κάποιο τρόπο βρίσκετε έναν τρόπο να το καταφέρετε καλύτερα.
http://seliniartemisekati.blogspot.gr/ - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου