Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Επιλέξτε έναν Ιερό Κύκλο για να ανακαλύψετε ποια από τις ψυχικές ικανότητες σας γίνεται ισχυρότερη - Choose a Sacred Circle to discover which of your psychic abilities becomes stronger - Scegli un cerchio sacro per scoprire quale delle tue capacità mentali è più forte



Επιλέξτε έναν Ιερό Κύκλο για να ανακαλύψετε ποια από τις ψυχικές ικανότητες σας γίνεται ισχυρότερη - Scegli un cerchio sacro per scoprire quale delle tue capacità mentali è più forte

Η ικανότητα να «γνωρίζουμε» τις απαντήσεις, τις λύσεις και τις πληροφορίες χωρίς να προσπαθούμε να λάβουμε τις πληροφορίες. 
Οι άνθρωποι με αυτό το δώρο είναι πολύ καλοί στο να γνωρίζουν το χαρακτήρα ενός ατόμου από την πρώτη συνάντηση.Κάθε ένας από εμάς έχει ψυχικές ικανότητες και αυτές οι ικανότητες γίνονται ισχυρότερες με την πάροδο του χρόνου.
Κάποιοι από εμάς πρέπει να δουλέψουμε για να εμπιστευτούμε τη διαίσθησή μας και για άλλους να έρχεται φυσικά.
Όλοι γεννιόμαστε με ένα εσωτερικό σύστημα GPS  που μας βοηθά να μείνουμε στο μονοπάτι που είναι για το υψηλότερο και καλύτερο μας.
Η προσοχή στη διαίσθησή μας μπορεί και θα μας βοηθήσει να κάνουμε περιττά λάθη.
Για να δείτε ποια ψυχική ικανότητα γίνεται πιο ξεκάθαρη και ισχυρότερη αυτές τις μέρες , επιλέξτε τον ιερό κύκλο που σας μιλάει.
1. Διευκρίνιση
Η ικανότητα να «βλέπει» την ψυχική ενέργεια, εικόνες και χρώματα. Τα ψυχικά οράματα φαίνονται διαφορετικά από το να βλέπεις με τα φυσικά σου μάτια.
Συχνά μπορεί να φανεί σαν να φανταζόμαστε ή να ονειρευόστε . Οι εικόνες συνήθως φαίνονται από το μάτι μας.
2. Clairaudience
Η ικανότητα να «ακούει» ψυχική ενέργεια, μηνύματα, φωνές και ήχους. Πολλοί άνθρωποι ακούνε το όνομά τους που καλείται από τους οδηγούς τους ή μια διασταυρωμένη αγαπημένη. Οι φωνές συνήθως δεν κάνουν έναν φυσικό ήχο και μπορεί να είστε ο μόνος που μπορεί να ακούσει το μήνυμα.
3. Claircognizance
Η ικανότητα να «γνωρίζουμε» τις απαντήσεις, τις λύσεις και τις πληροφορίες χωρίς να προσπαθούμε να λάβουμε τις πληροφορίες. Οι άνθρωποι με αυτό το δώρο είναι πολύ καλοί στο να γνωρίζουν το χαρακτήρα ενός ατόμου από την πρώτη συνάντηση.
http://seliniartemisekati.blogspot.gr/ 
- Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου