Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Η Θηλυκή Ενέργεια ! της Μάρω Ιωαννίδου - The Female Energy! of Maro Ioannidou - ¡La energía femenina! de Maro Ioannidou - Женская энергия! Маро Иоанниду -




Η Θηλυκή Ενέργεια ! της Μάρω Ιωαννίδου

Μήνυμα από τους Πάνω στους ανθρώπους της Γης...
Σας υπενθυμίζουμε ότι συχνά σας έχουμε πει ότι δεν υπάρχει καμία κρίση στη δική μας πλευρά, εκτός από εκείνη την οποία εσείς φέρνετε μαζί σας. Η κριτική είναι δυνατή μόνο μέσα σ' ένα πεδίο πολικότητας. Καθώς βαδίζετε έξω από αυτό, θα χρειαστεί να επανεκτιμήσετε τα κυριότερα συστήματα πεποιθήσεών σας.
Ανοίγοντας τον εαυτό σας στο δυναμικό της ενότητας, αποκτάτε νέο σθένος και σοφία. Αυτό συμβαίνει τώρα στον πλανήτη σας. Είστε στη μετάβαση από ένα πεδίο πολικότητας σε πεδίο ενότητας. Μαζί με αυτή τη μετάβαση έρχεται μία εντελώς νέα θεώρηση.
Αυτή η μετάβαση άνοιξε το δρόμο για την επιστροφή της πλήρους έκφρασης της θηλυκής ενέργειας στον πλανήτη Γη. Τώρα δεν είναι εποχή κυριαρχίας ή ανταγωνισμού, γιατί αυτά δεν είναι παρά ψευδαισθήσεις της πολικότητας. Κοιτώντας την με τη ματιά ενός ολοκληρωμένου όντος, αποτελεί μία επιστροφή σε πλήρη και ολοσχερή φυσική δύναμη.
Έγινε εξαιτίας της εργασίας καθαρισμού την οποία έχετε κάνει σε αυτό τον πλανήτη. Η πλήρης θηλυκή ενέργεια μπορεί και πάλι να επιστρέψει και να αποκαταστήσει την ακεραιότητά του. Πρόκειται να την πλήρη συμπληρωματικότητα του Γιν και Γιανγκ τα οποία αλληλοϋποστηρίζονται στην ενότητά τους. Είναι μία επιστροφή στην πλήρη αντανάκλαση του Θεού, όπως εκφράζεται μέσα στον καθένα σας.
Προς τους εργάτες του φωτός....
Με μεγάλη μας τιμή σας λέμε ότι έχει φθάσει η εποχή της θηλυκής ενέργειας. Εσείς με τις επιλογές σας είστε εκείνοι που το επέτρεψαν να συμβεί. Εξαιτίας της εργασίας που επιλέξατε να κάνετε δώσατε τη δυνατότητα στην πλήρη θηλυκή ενέργεια να επιστρέψει και να ενωθεί με το Όλον. Μπορείτε να δείτε καθαρά ότι αυτή η ένωση έχει ήδη αρχίσει στον πλανήτη σας.
ΑΥΤΗ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΕΝ-ΘΥΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΗΛΥΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!
Η θηλυκή ενέργεια, είναι η ενέργεια που επιστρέφει στη Γη για να προσφέρει την ισορροπία που χρειάζεται προκειμένου να μεταβείτε από την πολικότητα στην ολότητα. Αυτή η επιστροφή έχει προβλεφθεί σε πολλά από τα προφητικά σας κείμενα. Σας ζητάμε να δημιουργήσετε χώρο για τη θηλυκή ενέργεια που επιστρέφει για να προσφέρει την ισορροπία της. Δεν έρχεται εδώ να κρίνει ή για να γίνει αρχηγός της ανθρωπότητας. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
Μέχρι πρόσφατα δεν ήταν ασφαλές για την ενέργεια αυτή να επιστρέψει, αλλά εσείς με τις επιλογές σας το αλλάξατε αυτό. Τώρα βλέπετε αποδείξεις αυτής της προόδου στο συλλογικό σας νου. Οι γυναίκες κάνουν προόδους σε πολλούς τομείς στη Γη αυτή την εποχή. Αυτό θα συνεχιστεί καθώς σιγά - σιγά η ενέργεια αφομοιώνεται και βρίσκει τη φυσική της ισορροπία. ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΜΕ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΕΙ ΕΠΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ! Τώρα θα βρει τον τρόπο ώστε να ισορροπήσει και πάλι φυσικά.
Η ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΡΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ.
Αφού θα αποκατασταθεί η ισορροπία της ενέργειας στον πλανήτη, θα ανοίξουν οι πόρτες για την επόμενη φάση της εξέλιξης της ανθρωπότητας. Αυτή η εξέλιξη θα επιτρέψει στην έλευση του πλανήτη εκείνων που φέρουν κρυστάλλινη δόνηση. Πρόκειται για εκείνα τα ευγενικά όντα τα οποία θα είναι η επόμενη γενιά ενσαρκώσεων της ανθρωπότητας στον πλανήτη Γη....
Θα είναι η απαρχή μίας περιόδου ειρήνης στον πλανήτη, που όμοιά της δεν έχει υπάρξει ποτέ στον παρελθόν!
Απόσπασμα από το βιβλίο «Η ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ - ΜΕΜΝΗΣΟ Εν - θυμήσου».
http://seliniartemisekati.blogspot.gr/ - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.(24/Π)13.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου