Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Ο σταυρός της νεράιδας από Ανδαλουσίτη ή Χιαστόλιθο, της Νεραϊδομαμάς Νεραϊδοκλέφτρας / Il crosse di fata Andalusite o Chistolithos, della mama fata, di Ladro fata



Ο σταυρός της νεράιδας από Ανδαλουσίτη ή Χιαστόλιθο, της Νεραϊδομαμάς Νεραϊδοκλέφτρας /  Il crosse di fata Andalusite o Chistolithos, della mama fata, di Ladro fata

Ο σταυρός της νεράιδας από Ανδαλουσίτη ή Χιαστόλιθο, της Νεραϊδομαμάς Νεραϊδοκλέφτρας /  Il crosse di fata Andalusite o Chistolithos, della mama fata, di Ladro fata
Λαϊκή ονομασία: σταυρός της Νεράιδας, δάκρυ της Νεράιδας
    Στοιχεία: όλα, δηλαδή γη, αέρας, φωτιά και νερό....
    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
    Ο σταυρός της Νεράιδας είναι μία πολύ ισχυρή πέτρα προστασίας. Έχει την ικανότητα να μετατρέπει την σύγκρουση σε αρμονία και βοηθά στην επίλυση των προβλημάτων και στην αλλαγή. Είναι μία πύλη εισόδου στα μυστήρια και διευκολύνει τα ταξίδια έξω από το σώμα. Διευκολύνει την κατανόηση και εξερεύνηση της αθανασίας.
    Σε ψυχολογικό επίπεδο, ο σταυρός της Νεράιδας διαλύει τις παραισθήσεις και ηρεμεί τους φόβους, δίνοντας σας τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα - αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για να ξεπεράσετε το φόβο της τρέλας. Βοηθά στη μετάβαση μεταξύ των διαφόρων καταστάσεων, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο, και απελευθερώνει τα ξεπερασμένα πρότυπα και όλα όσα μας έχουν μάθει να δεχόμαστε.
    Σε νοητικό επίπεδο, βοηθά στην επίλυση προβλημάτων, ενδυναμώνοντας τις αναλυτικές ικανότητες. Σε συναισθηματικό επίπεδο, ο σταυρός της Νεράιδας ξεκαθαρίζει το αίσθημα της ενοχής και σταθεροποιεί τα συναισθήματα. Διατηρεί την πνευματικότητα κατά τη διάρκεια αρρώστιας ή τραύματος, επικαλούμενος προστατευτικές δυνάμεις. Λέγεται πως ο Ρούζβελτ, και ο Χάρντινγκ, δύο πρόεδροι των ΗΠΑ έφεραν μαζί τους ένα τέτοιο λίθο σαν φυλαχτό καλής τύχης.
    ΘΕΡΑΠΕΙΑ
    Ο σταυρός της Νεράιδας μειώνει τους φόβους, σταματά τη ροή του αίματος και ανακουφίζει την υπερβολική οξύτητα, θεραπεύοντας τους ρευματισμούς και την ουρική αρθρίτιδα. Ενεργοποιεί τη γαλουχία στις θηλάζουσες μητέρες. Η πέτρα αυτή επιδιορθώνει τις βλάβες στα χρωμοσώματα και ισορροπεί το ανοσοποιητικό σύστημα.
    ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Τοποθετήστε τον καταλλήλως ή γύρω από το λαιμό.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου