Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Οι δύο κρίσιμες στιγμές στην κίνηση του πλανήτη μας γνώριζε ο Ερμής ο Τρισμέγιστος και η επιστήμη ανακάλυψε σήμερα, του Π. Δαρίβα - I due momenti critici in movimento del nostro pianeta che era conosciuto da Hermes il Trismaximus e la scienza scoperto oggi di P. Darivas



Οι δύο κρίσιμες στιγμές στην κίνηση του πλανήτη μας, τις οποίες γνώριζε ο Ερμής ο Τρισμέγιστος και η επιστήμη ανακάλυψε σήμερα, του Π. Δαρίβα 

  O Ερμής ο Τρισμέγιστος λέει ότι υπάρχουν δύο κρίσιμες στιγμές στην κίνηση του πλανήτη μας.
  Η πρώτη είναι η μετάπτωση ( «μετάπτωση των ισημεριών»).
  Η δεύτερη, η ταλάντωση του άξονα της γης.
  Ολόκληρο το ηλιακό σύστημα κάνει μια σπειροειδή κίνηση στο χώρο, γεγονός που δείχνει ότι είμαστε σε κάτι, «δεμένοι». Οι αστρονόμοι έχουν ανακαλύψει ότι αυτό που μας «δένει» είναι ένα ουράνιο σώμα, ο Σείριος Α, που επηρεάζει το ηλιακό σύστημα.
  Ας δούμε λίγο το φαινόμενο της μεταπτώσεως. Ο άξονας της Γης έχει μια κλίση και σχηματίζει γωνία είκοσι τρία και μισό μοίρες. Αυτή η κλίση είναι η αιτία για την αλλαγή των εποχών. Βλέπουμε την κάτω Φώτο.
  Η γη είναι στα κόκκινα βέλη .Ο ισημερινός της Γης κόβει την φανταστική τροχιά που διανύει μέσα στον γαλαξία (δεν είναι η τροχιά γύρω από τον ήλιο). Αυτή η νοητή γραμμή (στο μαύρο βέλος) ονομάζεται «ουράνιος ισημερινός».    
   Όταν η γη είναι μακριά από το κέντρο του γαλαξία, τότε πέφτει σε βαθύ «ύπνο», όταν πλησιάζει το κέντρο του γαλαξία , τότε «ξυπνάει» η γη .
  Η διάρκεια του «ύπνου» είναι 9 χρόνια και όταν «ξυπνάει» είναι ξυπνητή η γη πάλι για 9 χρόνια . Αυτά τα χρονικά διαστήματα συνδέονται με τεράστιες αλλαγές - αλλαγές της συνειδήσεως των έμβιων όντων και οι πλανητικές πόλοι αλλάζουν. Αυτή την στιγμή η γη μας κινείται προς το κέντρο του γαλαξία, και εμείς αρχίζουμε να «ξυπνάμε».
  Κατά τις αλλαγές αυτές στην γη προκαλείτε πανικός .Οι μυημένοι κτίζουν καταφύγια και αποθηκεύουν τρόφιμα, φοβούμενοι ότι ορισμένοι ήπειροι θα βυθιστούν στο νερό . 
  Να γιατί τα μεγάλα κράτη κάνουν καταφύγια και αποθηκεύουν τρόφιμα . Οι πληροφορίες λένε ότι κατόρθωσαν να τις αποτρέψουν αυτές τις καταστροφές [via Panagiotis Darivas]
http://seliniartemisekati.blogspot.gr/ - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου