Κυριακή 23 Απριλίου 2023

1 - Μυστηριώδεις μεταλλικές μπάλες πέφτουν συνέχεια από τον ουρανό παντού, εδώ και 200 χρόνια! [μέρος1] / Mysterious metal balls have been falling from the sky everywhere for 200 years! [part 1] / Misteriose sfere di metallo cadono dal cielo ovunque da 200 anni! [parte 1]

Μυστηριώδεις μεταλλικές μπάλες πέφτουν συχνά από τον ουρανό παντού.

 Μερικές φορές περίεργα πράγματα μοιάζουν να πέφτουν από τον ουρανό. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις περίεργων πραγμάτων που έρχονται από ψηλά σε όλη την ιστορία, συχνά χωρίς τεκμηριωμένες απαντήσεις.

Τα τελευταία χρόνια, αυτό συνεχίστηκε με έναν εκπληκτικό αριθμό περιπτώσεων όπου περίεργες μεταλλικές σφαίρες κατέβηκαν από το πουθενά, αφήνοντας τους ανθρώπους να ξύνουν τα κεφάλια τους και να αναρωτιούνται τι να τις κάνουν.

Εδώ θα εξετάσουμε μερικές περίεργες περιπτώσεις πτώσης μεταλλικών σφαιρών που έχουν καταφέρει να ξεφύγουν από την πραγματική κατανόηση.

Το 2012, χωρικοί στη βόρεια Βραζιλία σοκαρίστηκαν όταν μια μεταλλική μπάλα έπεσε από τον ουρανό και συνετρίβη στο χωριό Riacho dos Poços, στην πολιτεία Maranhão της Βραζιλίας, καταστρέφοντας ένα δέντρο ανακαρδιοειδών. (κάσιους) Ο χωρικός που την εντόπισε πρώτος είπε ότι κατέβηκε μετά από μια δυνατή σύγκρουση που αντήχησε στον ουρανό, λέγοντας:

«Άκουσα τον θόρυβο και βγήκα έξω για να δω τι τον προκάλεσε. Νόμιζα ότι ήταν αεροπλάνο που έπεσε ή σεισμός».

Αυτό που βρήκε ήταν ένα παράξενο, εξωγήινο αντικείμενο σε μια τάφρο, ακόμα ζεστό στην αφή, που περιγράφεται ως τέλεια σφαιρικό, περίπου 1 μέτρο σε διάμετρο και βάρος 50 κιλά.

Όταν άλλοι κάτοικοι του χωριού ήρθαν και το έσκαψαν, διαπίστωσαν ότι η σφαίρα φαινόταν κούφια εκτός από κάποιο υγρό που χύθηκε μέσα. Περίπου 2.000 άνθρωποι από όλη την περιοχή συνέρρευσαν για να δουν το «UFO» και προκάλεσε πανικό σε μερικούς από τους πιο προληπτικούς ντόπιους.

Ήταν πολύ δυσοίωνο το γεγονός ότι η στρατιωτική αστυνομία έφτασε αμέσως μετά, αφαίρεσε τη σφαίρα και είπε ότι ήταν απλώς μέρος ενός δορυφόρου που συνετρίβη

φωτο: Η μπάλα της Βραζιλίας

Η πολιτεία του Τέξας στις Η.Π.Α. είχε ένα παρόμοιο περιστατικό το 2013 όταν ένας ηλεκτρολόγος με το όνομα Dean Gentz ​​ανακάλυψε ένα παράξενο αντικείμενο κοντά σε ένα βοσκότοπο αγελάδων στη γη του κοντά στην πόλη Buna του Ανατολικού Τέξας. Μετά από προσεκτικότερη εξέταση, το αντικείμενο βρέθηκε να είναι μια καφέ μεταλλική σφαίρα διαμέτρου περίπου 35 εκατοστών και έδειξε σημάδια έκθεσης σε υπερβολική ζέστη.

Ο Γκεντς είπε:  Αυτό που με εντυπωσίασε όταν είδα για πρώτη φορά το αντικείμενο τράβηξε την προσοχή μου. Ο τρόπος που είχε λιώσει η μία πλευρά της σφαίρας - δεν πίστευα ότι κάποιος θα μπορούσε να το κάνει αυτό με φακό, τόξο πλάσματος, σωλήνα τόξου ή οποιοδήποτε άλλο μέσο γνωρίζω. Όταν θερμαίνεις μέταλλο, κρυώνει και φαίνεται διαφορετικό.

Σε αυτήν την περίπτωση, δεδομένου ότι το ξεφλούδισμα του λιωμένου μετάλλου απωθήθηκε πίσω πάνω από τη σφαίρα, ήξερα ότι έγινε από ένα "γεγονός", όχι από ανθρώπους. Δεν είμαι σίγουρος πόσοι άνθρωποι θα τα είχαν προσέξει αυτά τα πράγματα. Αρκετοί είπαν ότι το πέταξαν.

Λίγο αργότερα, μια άλλη μυστηριώδης σφαίρα βρέθηκε σε βοσκότοπο στην ίδια περιοχή. Παρά τις προσπάθειες του Gentz​​να μάθει από πού προήλθε, δεν έχει λάβει καμία απάντηση από τη NASA ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία με την οποία έχει επικοινωνήσει για περισσότερες πληροφορίες.

Το 2014, οι κάτοικοι του χωριού Mengchang, στην επαρχία Heilongjiang, στην Κίνα, ξύπνησαν από έναν έντονο ήχο, μετά τον οποίο είδαν τρεις «βολίδες» να πέφτουν από τον ουρανό. Αυτές οι βολίδες προσγειώθηκαν σε ορισμένες γεωργικές περιοχές και όταν οι ντόπιοι ερεύνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες βρήκαν τρεις ξεχωριστές «μεταλλικές σφαίρες καλυμμένες κατά το ήμισυ από ένα στρώμα οδοντωτών άκρων» που ζύγιζαν περίπου 40 κιλά και είχαν διάμετρο περίπου 76 εκ. είχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματούχοι κινήθηκαν και πάλι γρήγορα για να αρπάξουν τα περίεργα αντικείμενα, λέγοντας ότι ήταν συντρίμμια από ένα ρωσσικό όχημα εκτόξευσης Proton-M από δορυφόρο που είχε πέσει στη γη μετά από μια αποτυχημένη εκτόξευση κάπου στο Καζακστάν. Ήταν αυτό ή ήταν κάτι πιο μυστήριο; Οι Κινέζοι αξιωματούχοι δεν το λένε.

Το επόμενο έτος είδαμε πολλές άλλες περιπτώσεις μυστηριωδών σφαιρών να πέφτουν από τον ουρανό. Το 2015, τρεις «παράξενες μαύρες σφαίρες» εμφανίστηκαν σε κρατήρες πρόσκρουσης σε χωράφια μέσα και γύρω από την ισπανική πόλη Villavieja.

Καθένα από τα περίεργα μαύρα αντικείμενα εκτιμήθηκε ότι είχε διάμετρο 80 εκατοστά με μια τρύπα στο ένα άκρο και φαινόταν να είναι χτισμένο γύρω από ένα συρμάτινο πλαίσιο. Η ειδησεογραφική πύλη El Vardad ανέφερε ότι επρόκειτο για «δοχείο πίεσης για αέριο (COPV)», πιθανώς από διαστημικό σταθμό ή ιπτάμενο δίσκο.

Αυτά τα αντικείμενα είναι κατασκευασμένα από ένα άγνωστο υλικό -- και φαίνονται αρκετά ισχυρά για να επιβιώσουν από την επανείσοδο στην ατμόσφαιρα της Γης και ακόμη και από καταστροφικές εκρήξεις». Είναι ενδιαφέρον ότι η Πολιτοφυλακή έφτασε σύντομα για να φρουρήσει την περιοχή και να εμποδίσει τον Τύπο να πλησιάσει περισσότερο. Ο δήμαρχος της Villavieja είπε:

Από πού προέρχονται αυτά τα αντικείμενα; Γιατί πέφτουν ακριβώς εδώ; Θα πέσουν κι άλλα και τι θα συνέβαινε αν μια από αυτές τις μπάλες έπεφτε σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή; Οι πολίτες ανησυχούν ειλικρινά για το τι συμβαίνει και αξίζουν μια εξήγηση. Αυτά τα αντικείμενα είναι κατασκευασμένα από ένα υλικό τόσο ισχυρό που παραμένει σχεδόν άθικτο όταν πέφτει στη γη και μπορεί να προκαλέσει καταστροφικές εκρήξεις.

Την ίδια χρονιά, ένας κτηνοτρόφος στην ισπανική πόλη Καλασπάρρα ανέφερε ότι ένα κυλινδρικό, ημισφαιρικό μεταλλικό αντικείμενο συνετρίβη ακριβώς μπροστά στα μάτια του. Αξιωματικοί με κοστούμια hazmat λέγεται ότι ανέσυραν το αντικείμενο και το οδήγησαν μακριά με ένα φορτηγό.

Περιέργως, περίπου την ίδια ώρα την ίδια μέρα και ακόμη και στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος, ένα παρόμοιο αντικείμενο έπεσε σε μια παραλία κοντά στην πόλη Sakarya Karasu στην Τουρκία. Και πάλι, ο στρατός μπήκε αμέσως μέσα, πήρε το αντικείμενο και δεν μπήκε καν στον κόπο να εξηγήσει.

Φωτο Αξιωματικός με στολή hazmat εξετάζει σφαίρα στην Τουρκία

Τον Ιανουάριο του 2016, ανακοινώθηκε ότι «γιγαντιαίες μεταλλικές διαστημικές μπάλες» έπεφταν από τον ουρανό στο Βιετνάμ. Σε διαφορετικές περιπτώσεις, ακούστηκε ένας «ήχος σαν βροντή» και τρεις μπάλες διαφορετικών μεγεθών, βάρους 6 έως 50 κιλών, αναδύθηκαν από το πουθενά για να χτυπήσουν στο έδαφος σε κοντινή απόσταση η μία από την άλλη.

η πρώτη λέγεται ότι κατέβηκε από έναν κήπο στην επαρχία Γιεν Μπάι, η δεύτερη έπεσε στην οροφή ενός σπιτιού περίπου 3 χιλιόμετρα μακριά και η τρίτη και μεγαλύτερη από τις σφαίρες λέγεται ότι κατέβηκε από ένα ρέμα στο γειτονικό Τουγιέν. επαρχία Κουάνγκ. Μια από τις σφαίρες αποδείχθηκε κούφια, ενώ μια άλλη είχε ρωσσικά γράμματα γραμμένα πάνω της, που οδήγησε σε εικασίες ότι προέρχονταν από ρωσσικό δορυφόρο ή μετεωρολογικό μπαλόνι ή από δεξαμενές πεπιεσμένου αέρα ενός πυραύλου ή αεροπλάνου.

Τουλάχιστον αυτή είναι η επίσημη εξήγηση, αλλά δεν συμμερίζονται όλοι αυτήν την άποψη, όπως ο UFO Sightings Daily ουφολόγος και συνωμοσιολόγος Scott Waring , ο οποίος τα αποκάλεσε "εξωγήινα drones ή μέρη κατεστραμμένων εξωγήινων δομών στο διάστημα" και είπε:

Πιστεύω ότι πρόκειται για σφαίρες σύννεφων γνωστές και ως εξωγήινα drones που έχουν χτυπηθεί ή καταρριφθεί από κεραυνό. Η εξωγήινη τεχνολογία δεν έχει συνήθως καλώδια ή χαλαρά κυκλώματα όπως η τεχνολογία μας. Η τεχνολογία Alien είναι μικροσκοπική και ενσωματωμένη στο μέταλλο του ίδιου του σκάφους. Παρόμοια με έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή που εκτυπώνει τα καλώδια σε ένα ρομπότ-παιχνίδι, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε τις μπαταρίες όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία. Με την εξωγήινη τεχνολογία, τα πάντα είναι ενσωματωμένα εκτός από το σύστημα πρόωσης.

φωτο: Μια από τις βιετναμέζικες μπάλες

Τέτοιες θεωρίες τροφοδοτήθηκαν από αναφορές ότι στρατιωτικό προσωπικό έσπευσε να αφαιρέσει απότομα τις σφαίρες και ισχυρίστηκε ότι ήταν κατασκευασμένες από ένα άγνωστο «ειδικό κράμα». Οι σφαίρες παραμένουν αγνώστων στοιχείων και έχουν κατασχεθεί από την κυβέρνηση για δοκιμή. Τι συμβαίνει εδώ;

Τελικά, το 2018, τρία μεταλλικά σφαιρικά αντικείμενα βρέθηκαν στην κοινότητα των Νοτιοανατολικών Άνδεων του Περού, λίγο μετά τις αναφορές για φλεγόμενα αντικείμενα στον ουρανό. Οι αξιωματούχοι που βρήκαν τα αντικείμενα ισχυρίστηκαν ότι ήταν μέρη ενός πυραύλου ή δορυφόρου που κάηκαν και έλιωσαν κατά την επανείσοδο, αν και άλλοι ισχυρίστηκαν ότι ήταν μετεωρίτες. Οπότε, τι είναι?

Τελικά όλα είναι αρκετά μυστήρια. Τέτοια πράγματα συνεχίζουν να πέφτουν από τον ουρανό και φαίνεται να μην υπάρχει πραγματική συναίνεση για την απάντηση. Αυτά είναι απλώς περιστατικά μετεωριτών ή διαστημικά συντρίμμια; Γιατί οι υπάλληλοι φτάνουν σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις για να αφαιρέσουν τα πάντα και να δώσουν μόνο αόριστες απαντήσεις, αν υπάρχουν; Τι συμβαίνει εδώ; Είναι δύσκολο να πούμε, αλλά τέτοιες αναφορές συμβαίνουν συνέχεια και διεγείρουν τη συζήτηση και τη συζήτηση.

πηγή 17-7-2020  

https://www.pravda-tv.com/2020/07/ueberall-fallen-immer-wieder-mysterioese-metallkugeln-vom-himmel-videos/?fbclid =IwAR1LaTMLnfEX2DvJ1_qwxvK51B9VbC5uaAF26DPi3nX_

y3RCXYifqhCLCvQ

ΣΧΕΤΙΚΟ  ΒΙΝΤΕΟ

Was fallen den da für seltsame Kugeln vom Himmel!?

https://www.youtube.com/watch?v=vX7pCTzqorQ

Πηγή: https://hellenicrevenge.blogspot.com/search/label/%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE %B9%CE%B1?updated-max=2023-03-02T10:11:00%2B02:0 0&max-results=20&start=7&by-date=false

https://seliniartemisekati.blogspot.com/ - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου