Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

2 - Μυστηριώδεις μεταλλικές μπάλες πέφτουν συνέχεια από τον ουρανό παντού, εδώ και 200 χρόνια! [μέρος2] / Mysterious metal balls have been falling from the sky everywhere for 200 years! [part 2] / Misteriose sfere di metallo cadono dal cielo ovunque da 200 anni! [parte 2]



Είναι δεξαμενές ηλίου υψηλής πίεσης, οι οποίες χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία πίεσης στις δεξαμενές για τα υγρά καύσιμα. Αυτή η πίεση σταθεροποιεί τη δομή των δεξαμενών και βοηθά τις αντλίες να αποδίδουν καλύτερα το καύσιμο. Οι δεξαμενές είναι κατασκευασμένες από τιτάνιο ή ανθρακονήματα. Και τα δύο μπορούν να επιβιώσουν από την επανείσοδο χωρίς μεγάλες ζημιές. Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες και σκίτσα στο διαδίκτυο

Είναι απλά μια δεξαμενή καυσίμου πυραύλων!!!!

Αυτή είναι μια δεξαμενή καυσίμου από ένα στάδιο πυραύλων που κάηκε κατά την επανείσοδο στην ατμόσφαιρα της Γης. Τα τανκς είναι πολύ σταθερά.

πυραυλοκινητήρας

Ο Aestus είναι ένας υπεργολικός πυραυλικός κινητήρας υγρού προωθητικού που αναπτύχθηκε τη δεκαετία του 1990 για να τροφοδοτήσει τον ευρωπαϊκό εκτοξευτή EPS δεύτερο στάδιο που χρησιμοποιείται από ορισμένες εκδόσεις του Ariane 5 . Μπορεί να αναφλεγεί ξανά πολλές φορές, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η θέση σε τροχιά ορισμένων ωφέλιμων φορτίων.

το άγκιστρο αέρα της Siemens είναι - παρόμοιο με το Fischerdübel - το πρωτοποριακό προϊόν που επέτρεψε τη σύνδεση αντικειμένων απευθείας στον αέρα, ο οποίος δεν είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός.

δεξαμενές καυσίμων, το σφαιρικό σχήμα χρησιμοποιείται επειδή μπορεί να αντέξει υψηλή πίεση








οι αναγνώστες προτείνουν ότι πρόκειται για δεξαμενή καυσίμου πυραύλων. 

https://fr.wikipedia.org/wiki/Aestus

Το Aestus αναπτύχθηκε από το 1988 από τη γερμανική εταιρεία DASA , τώρα μέρος της Airbus Defense and Space . Χρησιμοποιείται με επιτυχία για πρώτη φορά30 Οκτωβρίου 1997κατά τη δεύτερη πτήση του Ariane 5 Σημείωση 1 . Το Aestus τροφοδοτεί το ανώτερο στάδιο EPS ( Etage à Propergols Storable ) που είναι εγκατεστημένο σε όλες τις εκδόσεις του Ariane 5 G
Το Airbus Defense and Space ( ADS ) είναι ένα από τα τρία τμήματα του ομίλου Airbus , που ειδικεύεται σε στρατιωτικά αεροσκάφη, drones, πυραύλους, εκτοξευτές διαστήματος και τεχνητούς δορυφόρους. Δημιουργήθηκε το 2014 με τη συγχώνευση πολλών υφιστάμενων οντοτήτων.

https://fr.wikipedia.org/wiki/Airbus_Defence_and_Space


Μετά την Αφρική και την Αυστραλία: Μυστηριώδεις μεταλλικές μπάλες έπεσαν ξανά από τον ουρανό, αυτή τη φορά στην Ινδία

από 18 Μαΐου 2022    https://anti-matrix.com/2022/05/18/nach-afrika-und-australien-schon-wieder-fielen-mysterioese-metallkugeln-vom-himmel-diesmal-in-indien/

Λάβετε υπόψη ότι η έκθεση αντικατοπτρίζει την κατάσταση των πραγμάτων τη στιγμή της δημοσίευσής της στις 18 Μαΐου 2022. Ως εκ τούτου, αγνόησε οποιαδήποτε στο μεταξύ άλλαξαν συνθήκες.


Κάτοικοι των περιοχών
Surendranagar, Kheda και Anand στο Γκουτζαράτ (Ινδία) ανέφεραν μυστηριώδεις μεταλλικές μπάλες που έπεσαν από τον ουρανό 

 «Μυστηριώδεις μεταλλικές μπάλες που πέφτουν από τον ουρανό μπέρδεψαν τους ντόπιους.

Κάτοικοι του χωριού Saila στην περιοχή Surendranagar ανέφεραν ότι μια μεταλλική μπάλα (ή περισσότερες) έπεσε πρόσφατα από τον ουρανό. Τα θραύσματα ήταν διάσπαρτα στα χωράφια. Οι άνθρωποι  είπαν ότι έμειναν έκπληκτοι από αυτό το μυστηριώδες φαινόμενο.

Περίεργες μαύρες και ασημί μεταλλικές μπάλες έχουν βρεθεί στο Umret και το Nadiad στην περιοχή Kheda και σε τρία χωριά στην περιοχή Anand τις τελευταίες τρεις ημέρες.

Μετά από αυτά τα περίεργα περιστατικά, επενέβη το Εργαστήριο Φυσικής Έρευνας (PRL). Είναι ένα κυβερνητικό ινστιτούτο υπό το Υπουργείο Διαστήματος που διεξάγει έρευνα στον τομέα της διαστημικής επιστήμης.

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι οι περίεργες μεταλλικές μπάλες είναι συντρίμμια από δορυφόρο. Είναι απλώς περίεργο που καμία από τις διαστημικές υπηρεσίες δεν έχει προβλέψει ότι τα συντρίμμια του δορυφόρου θα πέσουν στο έδαφος.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, σχεδόν πάντα γίνεται επίσημη δήλωση λίγες μέρες πριν το συμβάν.

2018: Μυστηριώδης μεταλλική μπάλα έπεσε από τον ουρανό

Ήταν τέσσερις μέρες πριν από τα Χριστούγεννα για τις εφημερίδες στη Ναμίμπια. Οι εκδοτικοί οίκοι δυσκολεύτηκαν να βρουν κάτι άξιο αναφοράς όταν μια ξαφνική πρόσκληση από το αρχηγείο της εθνικής αστυνομίας στο Windhoek άλλαξε τα πάντα με μια πτώση. Ανακοίνωσε συνέντευξη Τύπου για ένα «άγνωστο αντικείμενο» που είχε προσγειωθεί στη βόρεια Ναμίμπια.

Έκπληκτος από τον μεγάλο αριθμό των ρεπόρτερ - κάθε εκπρόσωπος των ΜΜΕ που σέβεται τον εαυτό του - ο αναπληρωτής αρχηγός της αστυνομίας έριξε την παροιμιώδη «βόμβα»: «Ένα άγνωστο αντικείμενο με τη μορφή μεταλλικής μπάλας διαμέτρου σχεδόν ενός μέτρου έπεσε από τον ουρανό στη γη, έπεσε και προσγειώθηκε σε μια αγροτική περιοχή κοντά στο Ουτάπι στην περιοχή Ομουσάτι», είπε. Το αντικείμενο είχε εξεταστεί και δεν εμπεριείχε κανένα κίνδυνο.

«Τώρα δίνω τον λόγο στον διευθυντή του Ινστιτούτου Εγκληματολογικών Επιστημών (της αστυνομίας), Δρ. Paul Ludik Όλα τα βλέμματα στράφηκαν στον Ludik καθώς οι κάμερες έκαναν κλικ, τα στυλό σχεδιάστηκαν και οι συσκευές εγγραφής ξεκίνησαν.

«Κάτοικοι του χωριού και αστυνομικοί από ένα κοντινό αστυνομικό τμήμα είχαν ακούσει κάποιες εκρήξεις περίπου τρία χιλιόμετρα από το σημείο της πρόσκρουσης. Το αντικείμενο βρέθηκε πέντε μέρες αργότερα. Έχει διάμετρο 1,1 μέτρο, κοίλο, ελαφρώς πεπλατυσμένο πάνω και κάτω και ζυγίζει έξι κιλά», είπε ο ιατροδικαστής.


Απίστευτος! Μια σφαίρα είχε πέσει από τον ουρανό και προσγειώθηκε στη Ναμίμπια από όλα τα μέρη. Η αίσθηση ήταν τέλεια – και φυσικά άξια ειδήσεων!

«Το αντικείμενο βρέθηκε κοντά στο χωριό Onamatango κοντά στο Outapi, περίπου 750 χλμ βορειοδυτικά του Windhoek», είπε ο Ludik στο δελτίο τύπου. «Ούτε άνθρωποι ούτε ζώα τραυματίστηκαν, το αντικείμενο προσγειώθηκε σε μια μικρή ανοιχτή περιοχή. Αφού οι χωρικοί ενημέρωσαν την αστυνομία και ανέφεραν το περιστατικό στο Windhoek, εστάλησαν εκεί εμπειρογνώμονες ιατροδικαστών», εξήγησε ο Ludik.

«Βρήκαμε το σημείο πρόσκρουσης στη μαλακή άμμο - περίπου 33 εκατοστά βάθος και 3,8 μέτρα πλάτος - σχεδόν 18 μέτρα από τη μεταλλική μπάλα. Η σφαίρα έχει διάμετρο 35 cm και φαίνεται να αποτελείται από δύο μισά συγκολλημένα μεταξύ τους. Το κράμα μετάλλου του αντικειμένου είναι γνωστό στην ανθρωπότητα», είπε ο Λούντικ κάπως μυστηριωδώς.

Δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα, αν και υπήρχαν πολλές ερωτήσεις. «Μπορούμε να δούμε και να φωτογραφίσουμε την μπάλα; Μπορείτε να τα αγγίξετε; Είναι μέρος ενός πυραύλου, δορυφόρου ή διαστημικού σταθμού;» ήθελαν να μάθουν οι δημοσιογράφοι.

Όχι, η ουράνια σφαίρα βρίσκεται σε ασφαλές μέρος και δεν μπορεί να εμφανιστεί στον Τύπο - μόνο σε μεταγενέστερη ημερομηνία, είπε. «Ήρθαμε σε επαφή με τη NASA (Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος) στις ΗΠΑ και την ευρωπαϊκή διαστημική υπηρεσία ESA», δήλωσε ο επικεφαλής της ιατροδικαστικής.

Ο Λούντικ πρόσθεσε ότι ανακάλυψε μέσω του Διαδικτύου ότι παρόμοιες μεταλλικές μπάλες είχαν πέσει στη γη, μεταξύ άλλων στην Αυστραλία, τη Λατινική Αμερική και τη Νότια Αφρική, τα τελευταία 25 περίπου χρόνια.

Η φωτογραφία που δόθηκε από την αστυνομία έδειχνε ένα «ουράνιο σώμα» με εντυπωσιακή εμφάνιση, σαν μια γιγάντια μπάλα χριστουγεννιάτικου δέντρου, μπεζ-γκρι χρώματος.

Μόλις τα δημοσιεύματα του Τύπου για το εύρημα κυκλοφόρησαν στις διαδικτυακές πλατφόρμες την ίδια μέρα, εξαπλώθηκαν σε όλο τον κόσμο με ταχύτητα αστραπής. Ήταν ένα ωραίο πολύχρωμο μήνυμα λίγο πριν τα Χριστούγεννα που κέντρισε τη φαντασία των αναγνωστών. Η Ναμίμπια βρέθηκε στο επίκεντρο των μέσων ενημέρωσης. Ακόμη και η Washington Post έδωσε μια σύντομη ιστορία στο γεγονός, αν και με την απογοητευτική νότα ότι σφαίρες πέφτουν συχνά από τον ουρανό στη Μητέρα Γη.

Αυτό είναι αλήθεια, αλλά κάθε προσγείωση προκαλεί αίσθηση όπου συμβαίνει - και κάποιο πανικό στους κατοίκους της περιοχής. Η μεταλλική μπάλα είχε προσγειωθεί στη Ναμίμπια τον Νοέμβριο του 2011, αλλά ανακοινώθηκε μόνο στον Τύπο και επομένως στο κοινό στις 21 Δεκεμβρίου.

Οι σφαίρες θα μπορούσαν να είναι δορυφορικές δεξαμενές

Σύμφωνα με τον Scott Hull, ειδικό στα διαστημικά σκουπίδια στο Μέριλαντ των Η.Π.Α., η σφαίρα που βρέθηκε στη Ναμίμπια μπορεί να είναι τιτάνιο και επομένως επέζησε της επανεισόδου στην ατμόσφαιρα της Γης. Πιστεύεται ότι η σφαίρα ήταν μια δεξαμενή υδραζίνης ενός μη επανδρωμένου πυραύλου, όπως αυτοί που χρησιμοποιούνται για την εκτόξευση δορυφόρων.

Έντεκα χρόνια νωρίτερα, τον Απρίλιο του 2000, βρέθηκε στη Νότια Αφρική μια σφαίρα παρόμοια με αυτή της Ναμίμπια, ήταν αρκετά μεγαλύτερη και ζύγιζε 32 κιλά. Εκεί την είχε βρει ένα αγόρι, ο Theodore Solomons, που ζούσε σε μια φάρμα κοντά στο Worcester στην επαρχία Cape. Διαπιστώθηκε ότι ήταν κατασκευασμένη από τιτάνιο. Μια μέρα αργότερα, μια δεύτερη σφαίρα έπεσε σχεδόν 50 χιλιόμετρα έξω από το Κέιπ Τάουν. Οι αστρονόμοι υποψιάστηκαν ότι οι σφαίρες ήταν μέρη ενός δορυφόρου που αποσυντίθεται.

 Το 2007, μια μεταλλική σφαίρα με άσχημα βαθουλώματα βρέθηκε στην Αυστραλία και στα τέλη του ίδιου έτους τρία στρογγυλά ουράνια σώματα έπληξαν τη νοτιοανατολική Ισπανία. Μοιάζουν πολύ με αυτά που βρέθηκαν στην Αυστραλία και τη Νότια Αφρική. Το 2008, μια άλλη σφαίρα έπεσε από τον ουρανό στη Βραζιλία. Στα τέλη του 2011, το μεταλλικό αντικείμενο που βρέθηκε στη Ναμίμπια προκάλεσε σάλο.

Όχι πολύ καιρό πριν, τον Ιανουάριο του 2016, ο στρατός στο Βιετνάμ εξέτασε τρεις ουράνιες σφαίρες των οποίων η πρόσκρουση στο βορρά είχε τρομοκρατήσει τους χωρικούς. Δύο στρογγυλά μεταλλικά αντικείμενα βρέθηκαν στην επαρχία Τζεν Μπάι στις 2 Ιανουαρίου 2016 και λίγες μέρες αργότερα ένα τρίτο χτύπησε ένα χωράφι με καλαμπόκι, βάρους 45 κιλών. Κάθε φορά, λίγο νωρίτερα, οι χωρικοί είχαν ακούσει πολλαπλούς κρότους.

Παρεμπιπτόντως, το ουράνιο σώμα που βρέθηκε στη Ναμίμπια – παρά τις υποσχέσεις της αστυνομίας – δεν παρουσιάστηκε ποτέ στον Τύπο. Το αντικείμενο είναι πιθανώς αποθηκευμένο με ασφάλεια στην αίθουσα τεκμηρίων της αστυνομίας στο Γουίντχουκ ή μπορεί να έχει σταλεί σιωπηρά στη N.A.S.A. στο Χιούστον του Τέξας».

πηγή 18-5-22
https://anti-matrix.com/2022/05/18/nach-afrika-und-australien-schon-wieder-fielen-mysterioese-metallkugeln-vom-himmel-diesmal-in-indien/

Πηγή: https://hellenicrevenge.blogspot.com/search/label/%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE %B9%CE%B1?updated-max=2023-03-02T10:11:00%2B02:0 0&max-results=20&start=7&by-date=false

https://seliniartemisekati.blogspot.com/ - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου