Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Το Νεραϊδένιο Βασίλειο ! της νεράιδας Rozoylas / The Fairy Kingdom! of the fairy Rozoylas / Regno di fata, da fata Rozoyla /Сказочное Королевство! феи Розойлас

 

Το Νεραϊδένιο Βασίλειο ! της νεράϊδας Rozoylas - The Fairy Kingdom! of the fairy Rozoylas Regno di fata, da fata Rozoyla - Сказочное Королевство! феи Розойлас

 [η φωτογραφία προέρχεται από την ακόλουθη ιστοσελίδα : http://www.epilogue.net/art/32624-in-the-forest-of-drea  ]

    Οι νεράϊδες κατοικούν στον ίδιο κόσμο με τους ανθρώπους ,αλλά η ύπαρξη τους έχει μια τέταρτη διάσταση που τις αποδεσμεύει από τους περιορισμούς του χώρου κ του χρόνου.
   Οι κάτοικοι του Νεραϊδόκοσμου επομένως δεν δεσμεύονται από τους ιδίους υλικούς νόμους.
    Ενώ οι άνθρωποι βρίσκονται αντιμέτωποι με την αναπόφευκτη πραγματικότητα του θανάτου, οι νεραΐδες συνήθως είναι αθάνατες, γι’ αυτό η Κέλτικη ονομασία του κόσμου της είναι Tir Na N Og- χώρα των παντοτινών νέων.
  Οι Έλληνες ονόμαζαν τον κόσμο τους Εσπερίδες, δηλαδή ευλογημένα νησιά, και στο μυθιστόρημα του Αρθούρου είναι το νησάκι του Άβαλον.
    Θεωρείται πάντα ότι είναι ξεχωριστός από τον κόσμο των ανθρώπων, αλλά συνδέεται μαζί του μέσω του νερού ή βρίσκεται στο εσωτερικό της γης!!!!
http://seliniartemisekati.blogspot.gr/ - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου