Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Σταμάτης Σπανουδάκης, Η στιγμή που περνάει και χάνεται- (βίντεο, ενεργό λίγκ) / Stamatis Spanoudakis, The moment that passes and is lost - (video, active league) / Stamatis Spanoudakis, L'attimo che passa e si perde - (video, campionato attivo) / Стаматис Спанудакис, Момент, который проходит и теряется - (видео, активная лига)

Σταμάτης Σπανουδάκης, Η στιγμή που περνάει και χάνεται- (βίντεο, ενεργό λίγκ)


800.670 προβολές
2 χιλ.
48
Κοινοποίηση
Βασ. Κ.
Δημοσιεύτηκε στις 20 Δεκ 2010
Σταμάτης Σπανουδάκης - Η στιγμή που περνάει και χάνεται. 
Ορχηστρικό.
Stamatis Spanoudakis
Απολαύστε το πατώντας το ενεργό λίγκ : https://youtu.be/vcMCH2IP1ws
http://seliniartemisekati.blogspot.gr/ - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου