Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Νεράϊδες των λουλουδιών, της φωτιάς, του νερού και του πάγου, της Silverdust - Fairies of flowers, fire, water and ice, of Silverdust - Fate di fiori, di fuoco, di acqua e di ghiaccio, di Silverdust



Νεράϊδες των λουλουδιών, της φωτιάς, του νερού και του πάγου, της Silverdust - Fate di fiori, di fuoco, di acqua e di ghiaccio, di Silverdust

 [η φωτογραφία είναι από την ακόλουθη ιστοσελίδα : https://gr.depositphotos.com/20100661/stock-photo-in-the-fairy-forest.html ]
Νεράϊδες των λουλουδιών, της φωτιάς, του νερού και του πάγου, της Silverdust - Fate di fiori, di fuoco, di acqua e di ghiaccio, di Silverdust
Νεράϊδες των λουλουδιών
  Η πιο συνηθισμένη τεχνική προστασίας που χρησιμοποιούν οι νεράιδες των λουλουδιών, ονομάζεται «Χορός των πετάλων».
  Όταν οι νεράϊδες αυτές κινδυνεύσουν, δεν βάζουν τις φωνές όσο και να φοβούνται, αλλά τραγουδάνε ένα μαγικό τραγούδι και επιτίθενται στον εχθρό με πέταλα λουλουδιών τα οποία τον περικυκλώνουν και τον μαγεύουν με το άρωμα και τα χρώματά τους, με αποτέλεσμα αυτός ξεχνώντας τον κακόβουλο σκοπό του να αρχίσει να χορεύει και να τραγουδάει.
   Ενώ ο εχθρός βρίσκεται κάτω από την επήρεια του μαγικού, οι νεράιδες των λουλουδιών φεύγουν από την περιοχή και σώζονται.
  Η άλλη τεχνική προστασίας που σχεδόν όμως ποτέ δεν χρησιμοποιούν, είναι η εκτόξευση δηλητηριωδών αγκαθιών προς τον εχθρό.
  Αυτή η τεχνική, είναι επώδυνη, μοιραία και προκαλεί αργό και βασανιστικό θάνατο, αλλά χρησιμοποιείται μόνο εάν κάποιος σκότωσε μία άλλη νεράιδα των λουλουδιών.
Νερά
Νεράϊδες του πάγου
  Οι νεράϊδες του πάγου έχουν ένα φυλακτό πάγου, το οποίο κρατά το κλειδί της δύναμής τους.
  Η άμυνά τους είναι η επίθεση με παγοκρύσταλλα. Το φυλακτό τους, έχει την δύναμη να τους στέλνει ανά πάσα στιγμή, τεράστια ποσότητα απο παγοκρύσταλλα που είναι τόσο αιχμηρά όσο τα μαχαίρια.
  Η δεύτερη άμυνά τους, που σπάνια χρησιμοποιούν, είναι η επίθεσή τους με ακτίνες πάγου. Εάν χτυπήσουν κάποιον με αυτήν την ακτίνα κανένας δεν μπορεί να τον σώσει, ούτε καν οι νεράιδες της φωτιάς.
Νεράϊδες του νερού
  Οι νεράϊδες του νερού, έχουν μια πέτρα φυλαχτό του νερού, την οποία φοράνε στον λαιμό ως ένα μακρύ περιδέραιο το οποίο φτάνει μέχρι το ύψος της καρδιάς, για να την έχουν πάντα μαζί τους και να μην την χάσουν μέσα στο νερό.
  Αυτό το φυλαχτό, ονομάζεται «συλλέκτης ωκεάνιας και ηλιακής δύναμης» και είναι το ισχυρότερο απ' όλα τα φυλαχτά-όπλα των νεράϊδων όλων των ειδών, μιας και συγκεντρώνει την δύναμη του αέρα, του ήλιου και του νερού ταυτόχρονα.
  Όταν οι νεράϊδες του νερού κινδυνεύσουν, χρησιμοποιούν το φυλαχτό αυτό, λέγοντας ένα ξόρκι:
«Air and water fight together, strengthen my amulet forever!!!Sun give power to the sea, make my enemy blind to see!!!»
(Αέρα και νερό πολεμήστε μαζί, δυναμώστε το φυλαχτό μου για πάντα!!!Ήλιε δώσε δύναμη στην θάλασσα, κάνε τον εχθρό μου τυφλό να μην βλέπει).
  Με αυτό το ξόρκι, οι νεράϊδες του νερού, με την βοήθεια του αέρα δημιουργούν καταιγίδα στο νερό και εγκλωβίζουν τις πιό εκτυφλωτικές ακτίνες του ήλιου μέσα στο φυλαχτό, το οποίο συγχρόνως έχει απορροφήσει την δύναμη όλου του ωκεανού.
  Ο εχθρός, παρασύρεται  από τα ταραγμένα νερά, χάνει την όρασή του και μή μπορώντας να δεί τις νεράϊδες που πλησιάζουν μένει αβοήθητος.
  Τότε οι νεράϊδες, είτε τον παρασύρουν στον βυθό, οδηγώντας τον στον πνιγμό, ή τον αφήνουν να ζήσει, αλλά με έναν όρο:
«Να είναι πιστός υπηρέτης τους για πάντα»..
Νεράϊδες της φωτιάς
  Οι νεράϊδες της φωτιάς, έχουν δύο όπλα-τεχνικές προστασίας που τις χρησιμοποιούν όταν κινδυνεύουν. Και οι δύο τεχνικές, οφείλουν την δύναμή τους σε δύο μαγικές ηφαιστειακές πέτρες τις οποίες αποκαλούν το «πύρινο φυλαχτό».
  Η πρώτη τεχνική προστασίας, είναι η τεχνική του παγώματος (κοκκαλώματος) του εχθρού.
  Μόλις αντιληφθούν τον κίνδυνο, τρίβουν τις δύο πέτρες μεταξύ τους, λέγοντας ταυτόχρονα το εξής ξόρκι:
«Magic lava of the bottom, bring his power in my bosom!!!»
(Μαγική λάβα του βάθους, φέρε την δύναμή του στην αγκαλιά μου).
  Oι σπινθήρες που βγαίνουν από τις μαγικές ηφαιστειακές πέτρες μαζί με το ξόρκι, μπλοκάρουν τον εχθρό με αποτέλεσμα αυτός να σταματήσει την επίθεσή του.
  Η δεύτερη τεχνική προστασίας, ονομάζεται «πύρινη σφαίρα».
  Οι μαγικές ηφαιστειακές πέτρες, έχουν την δύναμη να εκτοξεύουν εναντίον του εχθρού μεγάλες σφαίρες φωτιάς που είναι καυτότερες ακόμη και από την λάβα.
Αυτή την τεχνική, σπάνια την χρησιμοποιούν μιας και είναι μοιραία για τον εχθρό.
http://seliniartemisekati.blogspot.gr/ - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου